Tagarbejde

Vi udfører alt i tagarbejde i København. Få bygget nyt tag eller få renoveret dit gamle.

Alt i Tagarbejde i København – Tagrenovering & Nybyg

HEt tag skal stå model til meget gennem sin levetid. Vind og vejr slider på det, og det er stensikkert, at der på et tidspunkt bliver behov for en større renovering eller reparation af tegl og lignende.

Hos H.U.S. ApS klarer vi alt inden for tagarbejde.

Vi tilbyder blandt andet:

  • bygning af nyt tag
  • lægning af nye tegl
  • lægning af nyt skifertag
  • alt i blik (tagrender, fodblik, løskanter, sålbænke etc.)

Skal du have lavet nyt tag eller trænger dit gamle tag til en renovering, kan vi kontaktes på telefon eller via formularen her på siden.

Ring på telefon: 35 43 08 68

Solidt håndværk

Vores uddannede håndværkere sørger for altid at levere kvalitetshåndværk, og vi har gennem tiden renoveret adskillige tage i København. Er du i tvivl om omfanget af slid på dit tag kan du tage os med på råd, og få en grundig gennemgang af taget.

Vi er vant til at arbejde med en række forskellige materialer såsom tegl, eternit- og naturskifer, og kan vejlede dig i forhold til hvad der ville passe bedst til dine behov.

Vi oplever tit at ejer- og andelsforeninger i københavn vælger at bruge eternitskifer som tagbeklædning da denne type kræver minimal vedligeholdelse og bevarer sit udseende i mange år.

Ved parcelhuse og villaer falder valget som regel på naturskifer eller tegl, da disse har et mere naturligt udtryk og ofte falder bedre ind i boligens byggestil.

Bygge garanti

Der ligger ofte en betydelig investering i at få lavet nyt tag, og derfor er det selvfølgelig vigtigt for dig som kunde at vide at du er dækket ind i tilfælde af problemer.

Som medlem af Dansk Byggeri er vi hos H.U.S ApS dækket af Byg Garanti, der sikrer dig i tilfælde af fejl og mangler.

Du kan derfor trygt henvende dig til os med din renoveringsopgave.

Kontakt os for tagarbejde i København

Du kan ringe til os eller skrive ved brug af formularen her på siden. Udfyld felterne, og giv os en kort beskrivelse af den opgave du skal have løst, så vender vi tilbage til dig.

Ring til os på telefon: 35 43 08 68

Vi er medlem af

Persondatapolitik:
Vi vil informere jer om vore retningslinjer for beskyttes af personlige data.

De oplysninger vi har registeret er begrænset til navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi benytter ikke disse oplysninger til markedsføring.

Vi behandler dit navn adresse evt. cvr nr. , email adresse og telefonnummer for at levere arbejde, service og kundesupport og overholde bogføringsmæssige forpligtelse ,samt for at sende forretningsmæssige oplysninger herunder tilbud , ordrebekræftelser og fakturaer. Vi deler kun dine oplysninger med vores samarbejdspartnere f.eks andre håndværkere efter dit ønske og samtykke.

Disse oplysninger slettes når kundeforholdet ophører og forældelsesfristen er indtrådt.

Vi opbevarer dine persondata i vores databaser eller i vores serviceudbyderes databaser.

Såfremt du har spørgsmål til dette er du velkomme til at kontakte os på byg@hus-aps.dk

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 35 43 08 68 eller send en mail til byg@hus-aps.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.