Tagarbejde i København

Vi udfører alt i tagarbejde i København.
Få bygget nyt tag eller få renoveret dit gamle.

Få et uforpligtende tilbud

VVS

Murer

Profil

Kontakt

Alt i Tagarbejde i København – Tagrenovering & Nybyg

Et tag skal stå model til meget gennem sin levetid. Vind og vejr slider på det, og det er stensikkert, at der på et tidspunkt bliver behov for en større renovering eller reparation af tegl og lignende.

Hos H.U.S. ApS klarer vi alt inden for tagarbejde.

Vi tilbyder blandt andet:

  • bygning af nyt tag
  • lægning af nye tegl
  • lægning af nyt skifertag
  • alt i blik (tagrender, fodblik, løskanter, sålbænke etc.)

Skal du have lavet nyt tag eller trænger dit gamle tag til en renovering, kan vi kontaktes på telefon eller via formularen her på siden.

Ring til os på: 35 43 08 68

Solidt håndværk

Vores uddannede håndværkere sørger for altid at levere kvalitetshåndværk, og vi har gennem tiden renoveret adskillige tage i København. Er du i tvivl om omfanget af slid på dit tag kan du tage os med på råd, og få en grundig gennemgang af taget.

Vi er vant til at arbejde med en række forskellige materialer såsom tegl, eternit- og naturskifer, og kan vejlede dig i forhold til hvad der ville passe bedst til dine behov.

Vi oplever tit at ejer- og andelsforeninger i københavn vælger at bruge eternitskifer som tagbeklædning da denne type kræver minimal vedligeholdelse og bevarer sit udseende i mange år.

Ved parcelhuse og villaer falder valget som regel på naturskifer eller tegl, da disse har et mere naturligt udtryk og ofte falder bedre ind i boligens byggestil.

Bygge garanti

Der ligger ofte en betydelig investering i at få lavet nyt tag, og derfor er det selvfølgelig vigtigt for dig som kunde at vide at du er dækket ind i tilfælde af problemer.

Som medlem af Dansk Byggeri er vi hos H.U.S ApS dækket af Byg Garanti, der sikrer dig i tilfælde af fejl og mangler.

Du kan derfor trygt henvende dig til os med din renoveringsopgave.

Kontakt os for tagarbejde i København

Du kan ringe til os eller skrive ved brug af formularen her på siden. Udfyld felterne, og giv os en kort beskrivelse af den opgave du skal have løst, så vender vi tilbage til dig.

Ring til os på telefon: 35 43 08 68

Skriv til os

35 43 08 68