Murer på Østerbro & Nørrebro

Vi er din lokale murer på Østerbro og Nørrebro.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste mureropgave i København.

Få et uforpligtende tilbud

VVS

Murer

Profil

Kontakt

Lokal murer på Østerbro & Nørrebro

H.U.S ApS er din lokale murer i København. Vi holder til på Østerbro, hvorfra vi kører ud til opgaver på brokvartererne, Frederiksberg og i resten af byen. Vores faglærte murere kan varetage en lang række opgaver indenfor faget, og vi påtager os både renoveringsopgaver og nybyg.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Totalentrepriser
  • Etablering af badeværelser
  • Flisearbejde
  • Facade- og gårdrenovering
  • Betonrenovering
  • Opbyg af bærende konstruktioner/ændringer
  • Fugtspærring

Søger du en kompetent entreprenør til at varetage din mureropgave er du velkommen til at kontakte os via telefon eller via formularen her på siden.

Ring på telefon: 35 43 08 68

Faglært team af håndværkere

Hos H.U.S ApS lægger vi vægt på, at du bliver tilfreds med resultatet, uanset hvilken mureropgave du skal have løst. Derfor har vi sikret os at alle vores murere er uddannede og har et højt fagligt niveau.

​Gennem årene har vi arbejdet med mange forskellige opgaver, og har stor erfaring med alt fra støbning af sokler og gulve, til facadepuds og opsætning af fliser.

Eksperter i badeværelsesrenovering

Hos H.U.S ApS har vi specialiseret os i renovering og etablering af badeværelser. Da vi råder over et team af autoriserede VVS’ere og kompetente murere, kan vi varetage større badeværelsesprojekter, og tilbyde dig en hurtig og effektiv renovering.

Det er vigtigt for os, at dit nye badeværelse lever op til dine forventninger, og derfor tilbyder vi dig gerne rådgivning inden projektet sættes i gang. Vi kan blandt andet hjælpe med projektering og materiale valg .

Under byggeprojektet sørger vi for at have en løbende dialog med dig så du er holdt ajour under hele forløbet, og nemmere kan bevare overblikket.

Læs mere om badeværelsesydelser her.

Fokus på kvalitet

For at du får det bedst mulige slutresultat bestræber vi os altid på at holde et højt kvalitetsniveau. Vores høje standard hviler hovedsagligt på to elementer, nemlig vores medarbejderes erfaring og kompetencer, samt valget af de materialer vi bruger.

Vi er dækket af Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket vil sige, at du er dækket, hvis der mod alle forventninger skulle være fejl og mangler i murerarbejdet.

Byg Garanti er en ordning der giver tryghed for forbrugerne når de vælger håndværkere.

Kontakt din murer på Østerbro

Står du og skal have løst en mureropgave, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud via telefon eller gennem formularen her på siden.

Ring til os på: 35 43 08 68

Skriv til os

35 43 08 68