VVS Arbejde

Autoriseret VVS-installatør.

Blikkenslager & VVS arbejde på Østerbro

Hos H.U.S ApS dækker vi alle dine behov indenfor VVS- og blikarbejde i København. Hvad enten du søger en håndværker til eftersyn af dine vand- og varmeinstallationer eller til montering af tagrender og nedløbsrør, kan du tage fat i os.

Vi dækker blandt andet følgende:

VVS

 • Ejendomsservice
 • Gas, vand og afløb
 • Varmecentraler
 • Damp- og fjernvarme
 • Varmeautomatik
 • VVS eftersyn
 • Vagtordning
 • VE godkendt installatør af varmepumper!

Blik

 • Spjældarbejde
 • Tagarbejde
 • Zink & skifer

Vi holder til på Østerbro, men dækker også Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg og resten af København.

Vi kan kontaktes via telefon eller via formularen her på siden.

Ring på telefon: 35 43 08 68

Installation af vand & varme

Har du problemer med dine nuværende vand- og varmeinstallationer, eller skal du have installeret nye, kommer vi gerne ud til dig og påtager os opgaven.

Vi er vant til at arbejde med alle slags installationer, hvad enten det drejer sig om vand og afløb i køkkenet, eller brus, bad og WC på badeværelset. Vi kan tage hånd om større renovationsprojekter, eller mindre opgaver som montering af nye armaturer og opsætning af vandmålere.

Gasinstallationer

Som autoriseret VVS’er er vi certificeret til at løse opgaver i forbindelse med gasinstallationer. Vi kan blandt andet føre nye ledninger, og montere gaskomfurer og varmesystemer der drives af gas.

Når vi er færdige med installationen sørger vi for at teste systemet, og instruere dig i hvordan apparatet betjenes korrekt.

Rådgivning & projektering

Overvejer du et større tiltag i din bolig kan du tage os med på råd, få foretaget en beregning på omkostningerne, og få udarbejdet en plan for hvordan du kan opnå eventuelle energibesparelser.

Garanti

​Som medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation er H.U.S ApS dækket af TEKNIQ Garanti. Garantiordningen dækker alt VVS-arbejde udført af vores installatører, og sikrer at du er forsvarligt dækket i tilfælde af eventuelle fejl og mangler.

Garantien dækker arbejde på op til kr. 150.000 inkl. moms. og udløses i tilfælde af, at installatøren ikke efterlever kravet om udbedring, hvis du får medhold i din sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer.

Kontakt os for VVS arbejde på Østerbro

Har du spørgsmål vedrørende VVS- eller blikarbejde kan vi kontaktes via formularen her på siden eller på telefon: 35 43 08 68

Vi er medlem af

Persondatapolitik:
Vi vil informere jer om vore retningslinjer for beskyttes af personlige data.

De oplysninger vi har registeret er begrænset til navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi benytter ikke disse oplysninger til markedsføring.

Vi behandler dit navn adresse evt. cvr nr. , email adresse og telefonnummer for at levere arbejde, service og kundesupport og overholde bogføringsmæssige forpligtelse ,samt for at sende forretningsmæssige oplysninger herunder tilbud , ordrebekræftelser og fakturaer. Vi deler kun dine oplysninger med vores samarbejdspartnere f.eks andre håndværkere efter dit ønske og samtykke.

Disse oplysninger slettes når kundeforholdet ophører og forældelsesfristen er indtrådt.

Vi opbevarer dine persondata i vores databaser eller i vores serviceudbyderes databaser.

Såfremt du har spørgsmål til dette er du velkomme til at kontakte os på byg@hus-aps.dk

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 35 43 08 68 eller send en mail til byg@hus-aps.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.